Collagen og Lumi
Det ypperste inden for god daglig hudpleje, ser du her…Det er klinisk dokumenteret at effekten af Beauty Focus Collagen+ øges væsentlig, hvis du bruger AgeLoc LumiSpa 2 minutter dagligt.

Her vil jeg gerne fortælle lidt mere om, hvorfor du overhovedet bør overveje Beauty Focus collagen+, og hvorfor AgeLoc LumiSpa, forbedrer effekten.

Først…Collagen, er en naturlig “lim” i bl.a. ledbrusk, hud, sener, knogler, hinderne rundt om organerne, blodkar og tarmvæg, alle de steder, hvor vi har bindevæv. Collagen er et protein, som begynder at aftage allerede i starten af 30 érne.

Collagen har en rolle for vores bevægelsesapparat, og smidighed.

Fokus på Beauty Focus Collagen+ er spændstighed i huden, mere fasthud, klarhed og mindre rynker, effekten indeni kroppen, er en sidegevinst som mange også oplever.

For at man kan få glæde af et collagen tilskud, skal man sikre sig at optagelsen er optimal, således at det kan transporteres ud i de dele af kroppen, hvor det skal gøre gavn.

Beauty Focus Collagen+ er lavet på collagen peptider, som man med en patenteret metode, har “delt” så man får netop den profil på peptiden, som er den bedste, både hvad angår optagelse og effekt. Derudover er Beauty Focus Collagen+ tilsat hvedeekstrakt, der indeholder ceramider som er en god kilde til bevarelse af fugt i huden.

Beauty Focus Collagen+ er også tilsat Lutein, som er en god beskytter mod den påvirkning stress kan have på huden, og så er det godt til at beskytte huden, mod de skadelige stråler fra de skærme vi omgiver os med.

KLINISKE DOBBELT BLINDTEST studier, hvor nogle fik et placebo, og andre Beauty Focus Collagen+

Dette studie viser resultaterne efter 4 måneders brug af Beauty Focus Collagen+

Ved samtidig brug af Ageloc LumiSpa, 2 minutter dagligt, så resultaterne ud som nedenfor.

Denne forskel i effekt på ansigtet skyldes helt klart, at den mikropulsering som AgeLoc Lumispa giver huden 2 minutter dagligt, øger hudens evne til optagelse, samt at huden får optimale betingelser fordi, Ageloc Lumispa, sørger for at huden er kernesund, da den bliver renset i dybden, får fjernet al snavs, makeup og overskydende fedt og olie i huden dagligt, og dette helt ned i porerne.

Jeg håber at dette har givet dig lidt mere viden, men måske også en masse spørgsmål, som jeg vil elske at besvare.

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *